Logo

Thijs Van Hoeck

Experts in tuinieren

Waar zijn wij in gespecialiseerd?

Tuinaanleg
1

Tuinaanleg

U bent een onverdeeld natuurliefhebber maar de drukte van alledag gunt u amper de tijd om te tuinieren? Uw hectische geest hunkert naar een vertrouwde plek om tot rust te komen - maar groene vingers werden u niet bedeeld? Onze diensten reiken van zaadje tot boomtop, van ontwerp tot de aanleg; een professionele opvolging van A tot Z.

Grondbewerking en verharding, aanplanting, gazon, en beregening, het aanleggen van uw terras - compleet in sfeer gezet met een stemmige verlichting. Wij realiseren uw droomtuin tot en met de bedrading van de elektriciteit.

Tuinonderhoud
2

Tuinonderhoud

Het onderhouden van uw tuin heeft beslist baat bij een allround inzicht: de juiste taken op het juiste moment. Thijs Van Hoeck bvba staat u hierin bij en geeft u garantie op een optimaal buitengenieten, het ganse jaar door.

De voorjaarskuis en de wintersnoei, tijdige bemesting, een algemene revisie en begeleiding bij het snoeien van jonge bomen ... U vraagt, wij komen u met graagte tegemoet!

Beregening
3

Beregening(sproeien)

Het beregenen of sproeien van uw tuin hoeft geen opgave meer te zijn. Met behulp van een professionele beregeningscomputerautomatisatie ontwikkelen wij in overeenstemming met uw wensen een waterbesparend beregeningsplan op maat van uw tuin. Een ingewerkte PE-darm (dit is - anders dan de klassieke PVC - een buigbaar en soepel materiaal) leidt het water naar gericht geplaatste sproeiers, vernevelaars en/of druppeldarmen.

Omheining
4

Omheining

Een goed gekozen omheining siert als een kroon op uw tuin. Onbezorgd genieten met vrienden en dierbaren binnen je eigen afgeschermde stukje privéparadijs. Wij kunnen voorzien in een ruim aanbod in natuurlijke materialen als hout, tot betonschermen en metalen rasterwerk.

Vijvers
5

Vijvers

Drukke werkdag, vermoeiend verkeer, eindelijk thuis ... en daar is het moment dat je je schoenen uit schopt, je sokken achteraan gooit en je bevrijde tenen zich door het frisgroene gras een weg mogen banen naar een verkoelende waterpartij.

Een onderhoudsvriendelijke vijver bestaat! Wij creëren uw persoonlijke oase van A tot Z, meten de waarden van het water op en sturen bij waar nodig. Zo floreren uw vissen en waterplanten steeds in een optimale en natuurlijke habitat.

Een belangrijke hulp bij de realisatie hier, zijn onze duurzame, niet-giftige EPDM-folie en biologische filter. De pure, heldere natuur op bestelling!

Constructiewerken
6

Constructiewerken

Of ook wel: de fijne details voor het plezier van jong en oud! Een lommerrijk plekje onder de pergola voor dat glaasje verkoelende wijn of limonade, een heuse boomhut voor een genietende boekenwurm, of een speeltoestel op maat van je energieke pagadder!

Omheining en tuinpoort bieden gemoedsrust en geborgenheid; en het plaatje wordt compleet wanneer we ook leiwerk integreren, de groei van de bomen wordt met behulp van bedrading geleid tot de ideale omkadering voor een idyllische omgeving.